Ανακαίνιση Στο Παγκράτι – Σπίτι 68 τ.μ.

Ανακαίνιση Μικρού Μπάνιου Στην Ν. Ιωνία
Ανακαίνιση Μικρού Μπάνιου Στην Ν. Ιωνία
2 Μαΐου 2018
Ανακαίνιση Οικίας στους Αμπελόκηπους 75τμ
Ανακαίνιση Οικίας στους Αμπελόκηπους 75τμ
28 Φεβρουαρίου 2018
Ανακαίνιση Στο Παγκράτι - Σπίτι 68 τ.μ.

Στο διαμέρισμα στο Παγκράτι αποφασίσαμε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ώστε να πραγματοποιηθεί μία ριζική ανακαίνιση. Είχε αρκετές δυσκολίες διότι ήταν παράγωνο και όλοι οι χώροι του ήταν αρκετά μη λειτουργικοί όπως για παράδειγμα το μπανιο. Αρχικά γκρεμίστηκε ένας τοίχος που ένωνε το χωλ με το σαλόνι και αποξηλώθηκε το παλαιό ξύλινο δάπεδο του σαλονιού και αφου τοποθετήθηκε τσιμεντοκονία στη συνέχεια στρώθηκε με ένα όμορφο πλακάκι όπως και το υπόλοιπο σπίτι.

Οι παλαιές ηλεκτρολογικές και  υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Η ανακαίνιση σπιτιού στο Παγκράτι συνεχίστηκε με την κουζίνα και το μπάνιο όπου η μεταμόρφωσή τους είναι εμφανής από τις φωτογραφίες. Στο υπνοδώμάτιο κατασκευάστηκε μία συρόμενη ντουλάπα με χρωματιστό γυαλί στη μέση μεταξύ των ξύλινων επιφανειών.

Οι παλαιές εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες εσωτερικές πόρτες laminate. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου και μία πόρτα ασφαλείας στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με το σπατουλάρισμα και τους χρωματισμούς του διαμερίσματος. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε, έτσι ώστε να μεταμορφώσουμε το διαμέρισμά και να το κάνουμε όσο γίνεται πιο λειτουργικό!


– Πριν την Ανακαίνιση –

 


– Μετά την Ανακαίνιση –

 


– Video Ανακαίνισης –