Ανακαίνιση Κατοικίας στο Παγκράτι

Ανακαίνισης Μπάνιου σε Κατοικία στο Μαρούσι
Ανακαίνιση Μπάνιου σε Κατοικία στο Μαρούσι
23 Σεπτεμβρίου 2018
Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Λυκαβηττό
Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Λυκαβηττό
29 Μαΐου 2018
Ανακαίνιση Κατοικίας στο Παγκράτι

Το διαμέρισμα ήταν αρκετά παλαιό όπως και τα περισσότερα της Αθήνας με δυσλειτουργική διαρρύθμιση αλλά τελικά αποφασίσαμε να το κάνουμε πιο λειτουργικό αφού αρχικά γκρεμίσαμε αρκετούς τοίχους. Η κουζίνα πλέον έγινε ενιαία με το σαλόνι και το μπάνιο τετραγωνίστηκε αφού είχε λοξούς τοίχους οι οποίοι γκρεμίστηκαν και χτίστηκαν από την αρχή. Όμως η εταιρεία μας κλήθηκε να ολοκληρώσει μία πολύ όμορφη ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παγκρατίου.  Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες μας δικαίωσε. Αρχικά αποξηλώθηκαν όλα τα ξύλινα δάπεδα του διαμερίσματος και αφού κατασκευάστηκε τσιμεντοκονία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πλακάκια σε απομίμιση ξύλου. Οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής μας.

Η ανακαίνιση μπάνιου έγινε αφαιρόντας τη μπανιέρα και κατασκευάζοντας μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από μία καμπίνα ανοιγόμενη. Αντί για εέπιπλο μπάνιου δημιουργήθηκε ένας χτιστός πάγκος με έναν όμορφο επιτραπεζιο νιπτήρα, ενώ τοποθετήθηκε εντοιχισμένο καζανάκι με κρεμαστή λεκάνη. Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά μοτέρ στα παντζούρια καθώς τοποθετήσαμε και νέες εσωτερικές πόρτες σε μία απόχρωση που δένει απόλυτα με το γενικό σύνολο. Στη συνέχεια η ανακαίνιση σπιτιού προχώρησε με την κουζίνα, η οποία έγινε από υλικό βακελίτη με γύρισμα πάσου για σκαμπό και στην πλάτη του πάγκου αντί για πλακάκια τοποθετήθηκε τζάμι ασφαλείας σε απόχρωση που δένει με την κουζίνα. Οι παλαιές ντουλάπες ανανεώθηκαν με νέες και τοποθετήθηκε στο διαμέρισμα μία πόρτα ασφαλείας, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε όμορφες γήινες αποχρώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για να κάνουμε αυτήν την πραγματική αλλαγή στο διαμέρισμά τους και ελπίζουμε να έχουμε στο μέλλον και δεύτερη συνεργασία! Ευχόμαστε να έχουν μία όμορφη διαμονή στο νέο τους σπίτι!


– Πριν την Ανακαίνιση –

 


– Μετά την Ανακαίνιση –

 


– Video Ανακαίνισης –