Ανακαίνιση Οικίας στην Αθήνα – Κολωνάκι

Ανακαίνιση Οικίας στο Καματερό
8 Νοεμβρίου 2020
Ανακαίνιση Οικίας σε Παπάγου και Δημιουργία Νέων Διαμερισμάτων
Ανακαίνιση Οικίας σε Παπάγου και Δημιουργία Νέων Διαμερισμάτων
7 Δεκεμβρίου 2019

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε ένα ακόμη έργο στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και μας δικαίωσε όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες για την συγκεκριμένη ανακαίνιση σπιτιού. Το διαμέρισμα άλλαξε ριζικά!

Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις έγιναν από την αρχή σύμφωνα με τις ανάγκες της σημερινής εποχής και του πελάτη. Χρειάστηκε ένα wc για τους ξένους και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένας χώρος στον κεντρικό άξονα του σπιτιού και σε αυτόν έγινε ένα όμορφο wc. Το μπάνιο ανακαινίστηκε με τη σειρά του και τοποθετήθηκε μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από τζάμι ανοιγόμενο.

Στο μπάνιο και το wc τοποθετήθηκαν κρεμαστές λεκάνες με εντοιχισμένα καζανάκια, ενώ στο πρώτο τοποθετήθηκαν εντοιχισμένα στοιχεία στην ντουζιέρα. Η ανακαίνιση μπάνιου ολοκληρώθηκε με τους όμορφους συνδυασμούς των πλακιδίων. Τα παλαιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου σε λευκή απόχρωση.

Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίστηκε με τοποθέτηση εσωτερικών πορτών με πόρτες laminate και μίας πόρτας ασφαλείας στην κεντρική είσοδο. Τα ξύλινα δάπεδα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν, ενώ στο υπόλοιπο σπίτι τοποθετήθηκε βινυλικό δάπεδο σε απόχρωση ξύλου. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την κατασκευή νέων σύγχρονων ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.


– Πριν την Ανακαίνιση Α’ Σπίτι –


– Μετά την Ανακαίνιση –