Η Εταιρεία

Λίγα Λόγια Για Την Ι. Φούσκας
Τεχνική Κατασκευαστικη

Η εταιρεία «Ανακαίνιση Οικίας – Ιωάννης Φούσκας» παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής, το σύγχρονο design και πάντα με βάσει τις γενικές και ειδικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Σύγχρονες Ιδέες

Ποιότητα Κατασκευής

Οικονομικές Τιμές

Δωρεάν Εκτίμηση

Δραστηριότητες

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων από το 2001. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον πολιτικό μηχανικό με αριθμό μητρώου 51045 Ιωάννη Φούσκα, συνεχίζοντας την παράδοση και τηρώντας την ποιότητα της οικογενειακής επιχείρησης από το 1974. Στα έργα της συμπεριλαμβάνονται κατασκευές μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων, καθώς επίσης και πλήρεις ανακαινίσεις.

  • Ανακαινίσεις Σπιτιών
  • Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων
  • Θερμομονώσεις και Θερμοπροσόψεις
  • Κτιριακές Μελέτες
  • Ενεργειακά Πιστοποιητικά
  • Υγρομονώσεις Κτηρίων

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, θα χαρεί πολύ να βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Για εμάς, μόνος στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. «Χτίζουμε» σε αυτό, πατώντας πάντα σε γερά θεμέλια.

12

Ειδικότητες


Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να διεκπεραιώσουν όλων των ειδών της κατασκευαστικές εργασίες
4280

Μέτρα Ανακαινίσεων


Υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της ανακαίνισης σπιτιών και επαγγ. χώρων
54

Έργα


Αρίστο αποτέλεσμα πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη
14

Χρόνια Εμπειρίας


Γνωρίζουμε καλά τον χώρο της ανακαίνισης και κατασκευής κτηρίων